__

__

中共已向香港宣戰

根據今日(23/4)主場新聞引述共匪喉舌《環球時報》報導:有人想防止解放軍介入佔中。共產匪幫講明解放軍碼頭嘅打算就係針對「佔領中環」。如果再睇返原文出處是軍事版而標題是「香港反对派恶意批解放军建码头 公然挑战主权」、內文強調「一國」, 這就肯定中共為了保證香港的控制權在手上, 尤其是胡匪錦濤為主嘅團派, 已不惜流血。

中共目前面對瘟疫、地震與及平民先唔知嘅經濟危機之下, 想住的不是「著草」就是「搵地方泵水」續命, 而香港就是最近的水源, 所以要設法奪取控制權。這也順便解釋到梁匪振英為何急急腳要借賑災之名捐一億公帑去「連老豆都打嘅忤逆仔」基地嘅四川。但又看見港人不斷反抗中共入侵,舉香港旗示威、南華早報網上投票逾九成人贊成「回歸英國管治」等等不利因素, 繼而因著一種共產匪幫習慣性的「我要唔到都整爛晒佢唔俾任何人得到」嘅超級仆街爛仔思維, 覺得香港唔受控的話就鏟平晒佢。

不過, 共產黨亦想得太天真了, 以為到時血洗香港都只是殺「中國人」就好似八九年北京大屠殺就算。根據2007里斯本條約, 大約350萬嘅BN(O)港人=EU Citizens, 又或者1983年以前澳門出生而在港定居人士及其後代都係歐盟公民;再加大量揸加拿大、澳洲等國嘅護照嘅回流移民, 與及為數約十多萬在香港居住嘅英國、日本人......

即係話共匪响開火=向國際宣戰=準備重演1900年八國聯軍;甚至到時成個共產黨都係嘅「裸官」响外國嘅親屬將會成為「人質」、貪污轉移到外國嘅資產準備凍過水.....
即係準備仆街冚家鏟!!

共產黨想同香港攬住一齊死呀, 自己諗過啦!!

延伸閱讀
黃世澤 - 中國想血洗香港?諗清楚後果
香港回歸英國?
再評俞正聲廢話
不如盡快在香港重演六四
中共夠膽出兵?

返回主頁

沒有留言: